Contacteer ons via het contactformulier

Veelgestelde vragen

Je kan contact opnemen met ons via tickets@spotontoneel.be. Vermeld hierbij zeker je naam, ordernummer en de reden van de annulatie. Let op, niet elke annulatie leidt automatisch tot terugbetaling!
Dit is mogelijk zolang er nog vrije plaatsen zijn voor de gevraagde voorstelling. Je kan hiervoor contact opnemen via tickets@spotontoneel.be. Vermeld hierbij zeker je naam en ordernummer.
Tenzij anders aangegeven werken wij met vaste plaatsen. We wijzen de plaatsen toe op volgorde van aankoop.
Tijdens je aankoop kun je opmerkingen over speciale behoeften doorgeven. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Het kan zijn dat we je hierover contacteren. Let op: enkele dagen voor de voorstelling kan onze zaalindeling niet meer worden aangepast. Deel speciale verzoeken dus tijdig mee.
Soms komen onze mails terecht in de map met ongewenste mail. Kijk deze dus zeker na. Bij twijfel kun je steeds contact opnemen via tickets@spotontoneel.be.
Het is mogelijk om tickets aan te kopen voor een groep tot 10 personen. Voor grotere groepen neem je beter contact op via tickets@spotontoneel.be.
Koop tickets voor 10 personen en laat vervolgens weten via tickets@spotontoneel.be met hoeveel personen je echt komt. Wij passen je order dan aan.
Tickets aankopen voor een groep biedt het voordeel dat alle tickets gebundeld worden. Jullie zullen dus plaatsen naast elkaar kunnen krijgen. Opgelet: een aantal dagen voor de voorstelling is het niet meer mogelijk de zaalindeling aan te passen. Koop tickets voor een groep dus tijdig.
We vragen elke bezoeker om vooraf te betalen. Dit is dus ook van toepassing op groepen. Je kan de betaling in 1 keer storten of aan elke persoon vragen om individueel te storten met het ordernummer van de groep als opmerking. Opgelet: niet betaalde tickets kunnen worden geannuleerd.
Wie vooraf via de website tickets aankoopt, is zeker van een plaats.
We vragen je de betaling uit te voeren via overschrijving. De gegevens ontvang je in de bevestigingsmail na aankoop van je tickets. Opgelet! Enkele dagen voor de voorstelling is het niet meer mogelijk te betalen via overschrijving. Je dient dan ter plaatse te betalen aan de kassa. Dit kan enkel cash.
Check zeker je map met ongewenste mail. Opgelet! Enkele dagen voor de voorstelling is betalen met overschrijving niet meer mogelijk. Je ontvangt dan ook geen uitnodiging tot betalen. Je dient dan ter plaatse te betalen aan de kassa.
Het kan soms tot enkele dagen na betaling duren voor je een automatische bevestiging ontvangt. Kijk zeker ook de map met ongewenste mail na. Bij twijfel kun je contact opnemen via tickets@spotontoneel.be.
De lijst aan onze kassa bevat de betalingen die al zijn ontvangen. Soms ontvangen we een betaling via overschrijving na enkele dagen. Mogelijk is je betaling dus nog onderweg. In dat geval zal onze medewerker aan de kassa je gegevens noteren en je vragen om cash te betalen. Als we je betaling nadien nog ontvangen, zullen we deze terugbetalen.
Op de dag van de voorstelling is het enkel mogelijk om aan de kassa tickets aan te kopen, voor zover er nog tickets over zijn.
We bekijken elke situatie apart. Indien we van mening zijn dat er een reden tot terugbetaling is, zullen we het bedrag terugstorten. We vragen wel om ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van je annulatie. Zo kunnen deze plaatsen worden vrijgegeven voor andere bezoekers. Om je order te annuleren neem je contact op via tickets@spotontoneel.be.
Ja. Elk order wordt automatisch terugbetaald. Je hoeft hier zelf niks voor te ondernemen.
Ja. Voor elke voorstelling van Spot On Vzw is het Covid Safe Ticket nodig indien je ouder bent dan 12 jaar.
Enkel met het Covid Safe Ticket krijg je toegang tot de foyer en de zaal. Zowel in de zaal als in de foyer geldt er mondmaskerplicht vanaf 10 jaar. Enkel wanneer je zit in de foyer mag het mondmasker uit. In de zaal wordt er tussen elke order een lege plaats vrijgehouden.
Tijdens de voorstelling is het dragen van een mondmasker verplicht vanaf 10 jaar. In de foyer geldt het horecaprotocol, dus je mondmasker blijft aan totdat je zit, drinken en eten consumeren kan alleen al zittend. Draag al een mondmasker in de rij om je Covid Safe Ticket te laten scannen.
Vanaf 12 jaar moet je in het bezit zijn van een geldig Covid Safe Ticket voor de foyer en de voorstelling.
Alle info over het Covid Safe Ticket kun je nalezen op link
Indien je een mogelijk symptoom van Covid-19 hebt, mag je de voorstelling niet bijwonen. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact op via tickets@spotontoneel.be en dan bekijken we de mogelijkheden om je ticket terug te betalen.
De meeste theaterzalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het kan wel zijn dat we om veiligheidsredenen vragen om plaats te nemen in een theaterstoel en de rolstoel opgeplooid aan de kant te zetten. Tot enkele dagen voor de voorstelling houden we (in de mate van het mogelijke) enkele toegankelijkere plaatsen vrij voor personen die hier nood aan hebben, om welke reden dan ook. Gelieve dus zeker op tijd te reserveren en bij je reservatie je specifieke behoeften door te geven. Je kan ook steeds contact opnemen via tickets@spotontoneel.be.
Bij de voorstellingen van Spot On Vzw in Leuven-centrum en Lier kun je een punt sparen met je UitPAS. Bij de voorstellingen in de Jacht Heverlee is dat niet mogelijk.
Voor de voorstellingen in 30CC/Wagehuys is de korting UitPAS met kansentarief enkel geldig indien je voldoet aan de voorwaarde opgelegd door de UitPAS regio Leuven (Leuven, Herent, Bierbeek en Oud-Heverlee). Indien je een ticket met het kansentarief aankoopt, zet dan je UitPAS nummer bij "Opmerkingen". Meer info kun je vinden via de website van de UitPAS regio Leuven
De UiTPAS is jouw voordeelkaart voor verrassende vrije tijd buitenshuis. Meer info kun je vinden via de website van de UitPAS

* klik op de vraag om het antwoord te zien.

Vind je geen antwoord op je vraag, aarzal dan niet om contact op te nemen met ons.

Contacteer ons